منتدي البابا كيرلس والانبا مكاريوس
center][img]الرقائق باللحمة المفرومة 111111[/img]
سلام المسيح معك
انت غير مسجل بالمنتدي فااذا حبيت الاشتراك معانا والانضمام لاسرة منتدي البابا كيرلس والانبا مكاريوس اضغط هنا للتسجيل
او للدخول من هنا
هنا في المنتدي مش هنخلي نفسك في حاجة
وقوة البابا كيرلس والانبا مكاريوس تحفظك

[img]الرقائق باللحمة المفرومة 222211[/img]
[/center]
منتدي البابا كيرلس والانبا مكاريوس
center][img]الرقائق باللحمة المفرومة 111111[/img]
سلام المسيح معك
انت غير مسجل بالمنتدي فااذا حبيت الاشتراك معانا والانضمام لاسرة منتدي البابا كيرلس والانبا مكاريوس اضغط هنا للتسجيل
او للدخول من هنا
هنا في المنتدي مش هنخلي نفسك في حاجة
وقوة البابا كيرلس والانبا مكاريوس تحفظك

[img]الرقائق باللحمة المفرومة 222211[/img]
[/center]
منتدي البابا كيرلس والانبا مكاريوس
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدي البابا كيرلس والانبا مكاريوس

منتدي البابا كيرلس والانبا مكاريوس
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
منتدي البابا كيرلس والانبا مكاريوس بقنا يرحب بكل الزوار اهلا وسهلا بكم في المنتدي

 

 الرقائق باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
بنت العدرا العسولة
ابنة من ابناء البابا كيرلس والانبا مكاريوس (صاحبة المنتدي)
ابنة من ابناء البابا كيرلس والانبا مكاريوس (صاحبة المنتدي)
بنت العدرا العسولة


عدد المساهمات : 799
تاريخ التسجيل : 15/06/2009
العمر : 37

الرقائق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: الرقائق باللحمة المفرومة   الرقائق باللحمة المفرومة Icon_minitimeالسبت يوليو 18, 2009 9:27 am

الرقاق باللحمه المفرومه (الاممة) - المطبخ المصري - اكلات مصريه - موسوعة الطبخ في قصيمي نت

الرقائق باللحمة المفرومة 57389qassimy

المقادير:
-الرقائق باللحمة المفرومة 578659 قطعه رقاق.
-1كيلو لحمه مفروم احمر.
-2بصله متوسطه مفرومه جيدا.
-ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعقه ملح صغيره,1ملعقه صغيره فلفل اسمر).
-1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره +3ملعق زيت زره او عباد الشمس.
-1 ليتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه.
صنيه مستديره لعمل الرقاق.

الطريقه:

-الاول نعمل اللحمه المفرومه وطريقة عملها نجيب البصله المفرومه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي تصبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونقلب فيها ونحط الملح والفلفل معاها وبعدين نتركها تستوي حوالي ربع ساعه بس .

--نجيب الصينية اللي نضع فيها الرقاق وندهنها بالسمن
-نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا
-نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 6طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل كمان 6 طبقات و ندهن الوجه بالسمنة جيدا
-ندخله فرن متوسط الحرارة حتى يتلون للون الذهبي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://popekirolls.yoo7.com
ميلاد ماهر نزية
ابن من ابناء الانبا مكاريوس عضو مميز جدا
ابن من ابناء الانبا مكاريوس عضو مميز جدا
ميلاد ماهر نزية


عدد المساهمات : 885
تاريخ التسجيل : 11/08/2009
العمر : 44
الموقع : العدارء مريم مدنية نصر

الرقائق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقائق باللحمة المفرومة   الرقائق باللحمة المفرومة Icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 15, 2009 9:17 am

169 :الرقائق باللحمة المفرومة 878956:
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://MIDO123MILAD@YAHOO.COM
 
الرقائق باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة جديدة لعمل جلاش باللحمة المفرومة
» صنية القرنبيط بالحمة المفرومة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي البابا كيرلس والانبا مكاريوس  :: قسم : الاسرة وقسم المطبخ :: الاسرة والمطبخ-
انتقل الى: